Energie besparen met verf

 
Sinds 2015 is Team Vastgoedzorg al weer in de wintermaanden in Zuid Spanje actief. Het is in Spanje dan de perfecte periode om te schilderen aangezien de buitenmuren dan het juiste vochtigheidsgehalte hebben om een ideale hechting te verkrijgen.

Door met kwalitatief hoogwaardige verf en Nederlandse vakmensen te werken kunnen wij zelfs uw energienota doen dalen. Dit komt door de innovatieve samenstelling van de uit Duitsland afkomstige verf. De verf is waterdicht bij slagregens en dat het hier flink kan regenen weten we allemaal. Bij zonneschijn werkt de verf ruim tachtig procent zonlicht reflecterend. Kleuren blijven hierdoor veel langer helder en mooi en daar komt bij dat gebouwen of huizen niet overmatig opgewarmd worden, waardoor je zelfs in de zomer minder gebruik hoeft te maken van de airconditioning.

Dit is niet de enige innovatie die Team Vastgoedzorg te bieden heeft. Ook voor ernstig aangetaste kunststofdelen en aluminium hebben wij een speciale coating waarmee we dat weer als nieuw eruit kunnen laten zien waardoor vervanging vaak niet meer nodig is.

Wie geïnteresseerd is in de werkwijze en innovatieve verf van Bruining Schilder kan contact met hem opnemen. Ook besturen van VVE’s (comunidad zoals dat in Spanje heet) wil hij vanzelfsprekend ook graag informeren.

 

Energie besparen met verf
Contact

Wijkermeerweg 32 C
1948 NW Beverwijk
M. 06-54203228
E.