Over ons

 
Wij verzorgen onderhoud en renovatie van onroerend goed in Heemskerk en de wijde omtrek. U kunt dus bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden, houtrotsaneringswerkzaamheden, alle soorten behangwerk, betonrenovatie, gevelreiniging, woning- en projectstoffering en zelfs gedeeltelijke nieuwbouw.
 
Doordat we een compleet scala van diensten aanbieden profiteren onze opdrachtgevers van verschilllende voordelen. Financieel voordeel, door bijvoorbeeld het schilder- en timmerwerk zodanig te plannen dat er maar één keer een steiger hoeft te komen. Of administratief voordeel, doordat alle werkzaamheden door één partij gecoördineerd worden, met één aanspreekpunt en dus ook maar één rekening. Een ander voordeel is dat al het door ons geleverde werk onder een ruim garantiepakket valt.
 
Kwaliteitscontrole
In de hele breedte van ons werkgebied streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Met kwaliteit bedoelen we dit: wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers in solide en elegante oplossingen. Daarbij houden we onze heldere werkprocessen in ere, zonder dat onze slagvaardigheid en flexibiliteit in het gedrang komen.
 
We stellen hierbij hoge eisen aan onszelf, die onder andere zijn vastgelegd in het Handboek voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Daarnaast werkt Team Vastgoedzorg met gemotiveerde mensen die niet alleen op de hoogte zijn van alle wetten, regels en voorschriften die gelden bij het onderhoud van vastgoed, maar deze ook daadwerkelijk naleven. We hebben houtreparateurs voor ons werken die de diploma’s van Repair Care op zak hebben. Natuurlijk beschikken onze mensen over het veiligheidscertificaat VVAI en onze leidinggevende uitvoerders over VVAII. Duidelijkheid voor ons, extra zekerheid voor u.
 

Contact

Wijkermeerweg 32 C
1948 NW Beverwijk
M. 06-54203228
E.